Termeni si conditii

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL S.R.L., cu sediul in Municipiul Bucureşti, Sector 4, Calea Şerban Vodă, Nr.22-24, Corp E, Et.P+1, Ap.1 in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://grandpier.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea “site-ul”.

Cuprins

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
 3. Durata pentru care va prelucram datele
 4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 5. Transferul datelor cu caracter personal
 6. Drepturile de care beneficiati
 7. Confidentialitatea minorilor
 8. Modificari in politica de confidentialitate

 

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

 1. Daca sunteti client al site-ului, grandpier.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, grandpier.ro va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de grandpier.ro, iar contul creat va fi sters automat.

 1. Daca sunteti vizitator al site-ului, grandpier.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
 • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

 1. Daca sunteti client al site-ului, grandpier.ro prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si grandpier.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si grandpier.ro, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://grandpier.ro/. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si grandpier.ro.

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin grandpier.ro in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea grandpier.ro de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de grandpier.ro, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii “Informatiile contului meu”.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al grandpier.ro de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 1. Daca sunteti vizitator al site-ului, grandpier.ro prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de grandpier.ro, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al grandpier.ro de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Durata pentru care va prelucram datele

Grandpier.ro va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina grandpier.ro (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul “stergere cont” din sectiunea “informatiile contului meu”, grandpier.ro va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, grandpier.ro va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de grandpier.ro pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre grandpier.ro prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre grandpier.ro pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare– dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre grandpier.ro, conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la datedreptul de a obtine confirmarea din partea grandpier.ro cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare– dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre grandpier.ro a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, grandpier.ro sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor– dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre grandpier.ro catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie
  – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  – in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al grandpier.ro sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care grandpier.ro poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  – in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatedreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa AutoritatiiNationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@grandpier.ro

Confidentialitatea minorilor

Grandpier.ro nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la contact@grandpier.ro

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: https://grandpier.ro/politica-cookies/

 

POLITICA COOKIES

Prezenta Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet https://grandpier.ro.

Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL in contextul navigarii utilizatorilor pe aceasta pagina de internet.

 1. Ce sunt cookie-urile?

Un “internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de “browser cookie” sau “HTTP cookie” ori pur si simplu “cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex. Internet Explorer, Firefox, Chrome).

Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramanand “pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din doua parti:numele cookie-ului si continutul / valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.

 1. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte, dupa cum urmeaza:

 • imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii / utilizarii acesteia de catre utilizatori;
 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata aceasta pagina de internet catre GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL , in calitate de detinator al acestei pagini de internet;
 • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi in viitor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, in functie de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza aceasta pagina de internet,  GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL  poate adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.

 1. Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia in functie de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:

 • Cookie-uri de sesiune– este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browserul.
 • Cookie-uri persistente / fixe– este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
 1. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre [detinatorul website-ului], caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti:

 • Google Analytics
 • Facebook Pixel
 1. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet?

Prin utilizarea / vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:

 • Cookie-uri de performanta a paginii de internet
 • Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargeting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 1. Cookie-uri de performanta

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

 1. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat / utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

 1. Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.

 1. Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, se genereaza cookie-uri care memoreaza acest fapt. Serverele utilizeaza aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti inregistrat.

De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite sa asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. In cazul in care nu a fost selectata optiunea “pastreaza-ma inregistrat”, aceste cookie-uri se vor sterge automat la momentul terminarii sesiunii de navigare.

 1. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizarii de catre un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia si timpul scurs de la momentul vizualizarii respectviului mesaj publicitar.

Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicitatii online. Ele sunt anonime, stocand informatii despre contentul vizualizat, nu si despre utilizatori.

 1. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

 1. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume. Cu toate acestea, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, va rugam sa va adresati la: contact@grandpier.ro

Tipuri de Cookies Folosite

 1. Necesare pentru functionarea website-ului

Acest website foloseste cookie-uri pentru a salva sesiunile utilizatorilor si pentru activitati strict necesare pentru functionarea lui, de exemplu cosul de cumparaturi sau produsele vizualizate recent.

 1. Analytics

Acest tip de servicii permite monitorizarea si analiza traficului in website. Poate sa fie folosit pentru a urmari comportamentul utilizatorilor.

Google Analytics (Google Inc.)

Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-urilor pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.

Politica de ConfidentialitateDezactiveaza Cookie

 1. Marketing si analiza comportamentului

Acest tip de servicii permit website-ului si partenerilor lor sa afiseze reclame pronind de la modul in care utilizatorul foloseste website-ul

AdWords Remarketing (Google Inc.)

Acesta este un serviciu de remarketing comportamental care analizeaza vizitatorii acestui website si permite afisarea de reclame personalizate.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de ConfidentialitateDezactiveaza Cookie

Facebook (Facebook Inc.)

Acesta este un serviciu de remarketing comportamental care analizeaza vizitatorii acestui website si permite afisarea de reclame personalizate.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de ConfidentialitateDezactiveaza Cookie

 1. Afisarea de continut din alte platforme

Acest tip de servicii permit incarcarea continut extern si interactiunea cu acesta direct in website. Aceste servicii pot sa culeaga informatii despre trafic chiar daca utilizatorul nu le foloseste.

Widget video YouTube

Acesta este un serviciu de remarketing comportamental care analizeaza vizitatorii acestui website si permite afisarea de reclame personalizate.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de Confidentialitate

Video Player Vimeo

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de InterActiveCorp care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de Confidentialitate

 

CUM REZERV?

Rezervarea in platforma noastra o puteţi face online, telefonic sau prin email.

1.Rezervare online

 1. Din lista de unitati de cazare, alegeti unitatea de cazare care va intereseaza;
 2. Apasati butonul rezerva acum, sau tabul contact & rezervare si introduceti datele cerute de formularul de rezervare;
 3. Apasati butonul trimite, iar cererea dumneavoastra va fi trimisa catre noi si va fi preluata si procesata de un consultant.

Este atat de simplu!

2.Rezervare telefonică
Telefonând la +40 742 170 764 un operator va prelua comanda dumneavoastră. 

3.Rezervare prin email

Puteţi trimite rezervarea dumneavoastră pe email la: contact@grandpier.ro

              – Datele rezervarii : Nume şi prenume, Adresa complete (Judeţ, Localitate, Strada, Număr, Scara, Bloc, etaj, Apartament).
              – Precizati: perioada rezervarii, numarul de oaspeti (adulti si copii) si tipul de camera dorita.

METODE DE PLATA

Puteti rezerva tipul de unitate dorita, de pe site-ul www.grandpier.ro, plata urmand sa se faca prin urmatoarele instrumente, la alegere:

 • Numerar la receptie
 • Online cu cardul, plata procesata prin NETOPIA Payments
 • Transfer bancar

POLITICA DE ANULARE

Anularea rezervarii  cu cel putin 14 zile anterior datei de check in  presupune  un comision de anulare echivalent al unei nopti de cazare. 

Daca rezervarea este anulata dupa cele 14 zile, sau in caz de neprezentare,  pretul incasat pentru intreaga perioada nu se va rambursa. 

Modificarea rezervarii: Daca rezervarea se modifica cu minimum 48 de ore inainte de check in nicio taxa nu va fi perceputa, daca se  anunta dupa check in se va percepe un comision aferent   primei noapti de cazare. 

Prelungirea sejurului:  In cazul in care clientul doreste prelungirea sejurului, acesta trebuie sa efectueze o noua rezervare. 

In cazul in care,  acesta nu respecta orele de check-in si check-out se aplica urmatoarele penalitati:

-25 % din tariful standard al camerei ( afisat pe plasma de la receptie/site) in cazul in care clientul se decazeaza intre 12:00-15:00;

-50 % din tariful standard al camerei ( afisat pe plasma de la receptie/ site) in cazul in care clientul se decazeaza intre 15:00-18:00;

-100 % din tariful standard al camerei ( afisat pe plasma de la receptie/site) in cazul in care clientul se decazeaza dupa 18:00;

ALTELE

GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. 

 1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului https://grandpier.ro si nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale. 

 1. Drepturile utilizatorului 

GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii 

confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau 

integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL. 

 1. Securitatea datelor personale 

Pentru mai multe detalii privind securitatea datelor personale, consultati documentul Politica de 

confidentialitate de pe https://grandpier.ro

 1. Copyright

Intregul continut al site-ului https://grandpier.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. 

Folosirea fara acordul  GRAND PIER BOUTIQUE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste 

conform legislatiei in vigoare. 

 1. Mod de lucru 

Prin accesarea site-ului https://grandpier.ro folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate GRAND PIER BOUTIQUE comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. 

 1. Plata serviciilor

6.1.Platile facute de oaspeti online prin intermediul furnziorului Euro Payment Services srl se realizeaza  cu Carduri bancare pentru contravaloarea serviciilor/produselor (inclusiv cazare) facturate de boutique se va debita contravaloarea in RON la cursul oficial anuntat de Banca Nationala a Romaniei valabil in ziua emiterii facturii. EuroPayment Services SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Mastercard, Maestro. 

 Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal in scopul procesarii platii este EuroPayment Services SRL cu sediul in. Bucuresti, Bloc Union,. etaj 8, camera 803, sector1, 010031. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate in vederea procesarii tranzactiei de plata.Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate in vederea finalizarii tranzactiei de plata, pentru a va informa despre starea platii dumneavoastra, rezolvarii reclamatiilor etc. 

Ordin de executare a platii: Ordinul este executat de EuroPayment Services Srl.; datele destinatarului, titlul si suma platii sunt furnizate  de catre destinatar; comanda/rezervarea este transferata pentru executare dupa ce plata dumneavoastra este receptionata de catre  EuroPayment Services SRL Plata este disponibila destinatarului in termen de 1 ora, nu mai tarziu de sfarsitul zilei urmatoare lucratoare. EuroPayment Services nu percepe o taxa pe serviciu.

Daca doriti sa plasati realizati o  rezervare, trebuie sa confirmati sau sa introduceti datele solicitate in formular. Confirmarea sau furnizarea de date este voluntara, insa fara aceste date, nu veti putea realiza rezervarea. (vezi politica de confidentialitate) 

6.2.

Se accepta si plati prin virament bancar in acest caz este necesara confirmarea de primire a platii cu minim 24 de ore dupa realizarea rezervarii, exceptie tarifele nonrefundable care trebuiesc achitate in termen de 3 ore de la realizarea rezervarii. 

6.3 Platile in numerar sunt interzise. 

 1. Date personale

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale.( va rugam sa cititi politica de confidentialitate). 

In momentul efectuarii unei rezervari se transmit la GRAND PIER BOUTIQUE doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. 

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. 

GRAND PIERBOUTIQUE poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, GRAND PIER BOUTIQUE poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic/ email in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin GRAND PIER BOUTIQUE si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit. 

 1. Politicile unitatii privind rezervarile 

 Rezervarile sunt gestionate prin intermediul channel manager- ul www. 5stardesk.com si pe aceasta cale informam clientii si potentialii clienti ca pot exista unele erori tehnice de care nu suntem raspunzatori. 

Check In: 15:00 a.m.- 20:00 p.m.

Check Out: cel  tarziu 12:00 p.m. 

1.Pentru rezervari realizate prin platforma https://grandpier.ro

Anularea rezervarii. 

Anularea rezervarii  cu cel putin 14 zile anterior datei de check in  presupune  un comision de anulare echivalent al unei nopti de cazare. 

Daca rezervarea este anulata dupa cele 14 zile, sau in caz de neprezentare,  pretul incasat pentru intreaga perioada nu se va rambursa. 

Modificarea rezervarii: Daca rezervarea se modifica cu minimum 48 de ore inainte de check in nicio taxa nu va fi perceputa, daca se  anunta dupa check in se va percepe un comision aferent   primei noapti de cazare. 

Prelungirea sejurului:  In cazul in care clientul doreste prelungirea sejurului, acesta trebuie sa efectueze o noua rezervare. 

In cazul in care,  acesta nu respecta orele de check-in si check-out se aplica urmatoarele penalitati:

-25 % din tariful standard al camerei ( afisat pe plasma de la receptie/site) in cazul in care clientul se decazeaza intre 12:00-15:00;

-50 % din tariful standard al camerei ( afisat pe plasma de la receptie/ site) in cazul in care clientul se decazeaza intre 15:00-18:00;

-100 % din tariful standard al camerei ( afisat pe plasma de la receptie/site) in cazul in care clientul se decazeaza dupa 18:00;

 1. Pentru rezervari efectuate prin intermediul  platformelor online de rezervari (booking. com, expedia. com etc) se aplica politicile boutique-ului de pe  platformele existente.

3.Alte informatii suplimentare

Copii si paturi suplimentare: Copiii sub 1 ani sunt cazati gratuit .

Altfel, se va percepe o taxa de 30 EUR / noapte / persoana pentru copiii sub 5 ani si o taxa de  50 EUR pe noapte pentru copiii pana in 10 ani.

Nu se pot instala paturi de copii. 

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate in boutique.

Fumatul: Fumatul este interzis in intrega locatie. In caz contrar se percep taxe conform indicatii din camera. 

Modalitatea de plata: se accepta plati prin link online prin furnizorul EUPLATESC. RO urmarind indicatiile si tutorialele video existente, sau plati prin virament bancar. Se accepta cardurille Visa, Euro/Mastercard. Boutique-ul isi rezerva dreptul de a solicita garantii. 

Obiecte pierdute/ uitate : Nu suntem raspunzatori de obiectele se valoare/ bani din interiorul camerei pe perioada sederii dumneavstra si / sau dupa eliberarea camerei. 

Programul de vizite in camerele ocupate:

Se considera vizita in camera clientului din boutique, orice vizita desfasurata pana in orele 18:00  a unei  persoane straine a carei perioada de sedere  in camera clientului nu depaseste 15 minute.Nu se accepta mai mult de 1 persoana in camera ocupata. Altfel se percep urmatoarele comisione:

 1. 0 % din tariful camerei/ persoana afisat pe plasma de la receptia boutique-ului sau site  pentru orice intrare in camera clientului intre 8:00-18:00, cu un interval mai mic de 15 de minute;
 2. 100 % din tariful camerei/ persoana afisat pe plasma de la receptia boutique-ului  sau site pentru orice intrare in camera clientului dupa ora 18:00, cu un interval mai mare de 15 de minute. 
 3. Orice vizita in camera clientului se face exclusiv cu acordul clientului, cu inregistrarea de catre receptionist in caietul de la receptie al datelor de identificare al vizitatorului, semnatura vizitatorului si semnatura de acord al clientului. 

Plata sejurului se face integral in momentul rezervarii iar la final se vor achita si cheltuielile suplimentare daca este cazul 

Este necesar un card de credit pentru efectuarea rezerervarii

Nota:  Tariful afisat pe site ul locatiei  include T.V.A-ul si taxa de oras.

Servicii suplimentare:

 • Pentru orice sejur indiferent de perioada, micul dejun  nu este inclus in tariful camerei; exceptie fac camerele unde tariful afisat  se negociaza.
 • Litigii
 • Odata cu realizarea rezervarii online si confirmarea din partea unitatii, clientul isi exprima consimtamantul expres privind acceptarea  termenilorsi conditiilor unitatii, cat si politica de confidentialitate si se obliga sa respecte intocmai regulamentul interior al locatiei,  si sa nu prejudicieze in niciun fel atat bunurile de inventar, linistea celorlalti clienti, imaginea unitatii etc
 1. Litigii 

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si GRAND PIER BOUTIQUE. 

In cazul unor eventuale conflicte intre  GRAND PIER BOUTIQUE si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

 1. Dispozitii finale 

Odata cu lansarea comenzii/ rezervarii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare descrise mai sus valoarea juridica a acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 GRAND PIER BOUTIQUE isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului https://grandpier.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 

GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul https://grandpier.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri,raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.