Despre noi

Complexul GRAND PIER BOUTIQUE reprezinta una dintre cele mai mari investitii in elemente de creatie artistica, din centrul Bucurestiului, acesta fiind conceput exclusiv pentru a-i asigura clientului satisfactia unui sejur de vis, intr-un decor unic.

Echipa Grand Pier

Punctele de atractie care pot influenta decizia potentialilor clienti in vederea cumpararii serviciului sunt: originalitatea arhitecturii, comportamentul placut si amabil al personalului, curatenia, lumina si designul interior, atmosfera aparte, servirea optima, cat si intimitatea maxima pe care locatia exclusivista o pune la dispozitie clientilor sai.
Localizarea de exceptie, unicitatea camerelor si diversitatea acestora, combinatia reusita intre elemente de creatie artistica Hand Made si cele moderne transforma unitatea intr-un clasic Boutique unicat in Bucuresti si in Europa.

Misiunea unitatii turistice se axeaza pe asigurarea satisfactiei unui sejur de vis intr-un decor unic, motto-ul unitatii fiind „UNIQUE STAY FOR UNIQUE PEOPLE”.

Segmentul tinta este format din oameni de afaceri straini sau romani interesati sa descopere un stil avangardist, intr-un decor care ofera o libertate absoluta de creatie, care permite orice abatere atat de la estetica traditionala, cat si de la normele care definesc arhitectura clasica, constituind in genere trasatura esentiala ce defineste suprematia visului in procesul de creatie artistica.

Localizare

Sediul GRAND PIER BOUTIQUE SRL este in centrul Bucurestiului, langa monumentul de inalta importanta istorica Biserica Sf. Spiridon cel Nou pe Calea Serban Voda, nr. 22-24, la numai 300 de metri de Piata Unirii si 500 de metri de Centrul Vechi si 100 m de „Simfonia Fantanilor” de la Piata Unirii.

Profesionalism

Formata din specialisti in domeniu hotelier cu experienta de peste 10 ani, profesionalismul si gradul de ospitalitate va este asigurat la cel mai inalt standard de calitate.
Asigurarea unui sejur de vis este principalul nostru obiectiv si raspundem in cel mai scurt timp oricarei solicitari.
GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL este o societate cu raspundere limitata si beneficiaza de un concept brand avand inregistrata la OSIM marca combinata GRAND PIER BOUTIQUE pe clasa de servicii NISA 43. Unitatea turistica administrata de operatorul economic GRAND PIER BOUTIQUE HOTEL SRL este autorizata de Ministerul Turismului la categoria VILA TURISTICA 4 stele conform nota de clasificare 18085/01.08.2022